Va prezint MAPEX MERIDIAN MR5255BQ!

Written by Catalin on . Posted in Noutati

IonutMicu-MAPEX MERIDIANDragii mei,

Am plăcerea să vă anunţ că, la sfârşitul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 12 aprilie 2014, la ora 18, voi prezenta în premieră noul model de tobe MAPEX MERIDIAN MR5255BQ, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a deja tradiţionalului festival-concurs Highschool Fest, la Club Doors.

Despre HIGHSCHOOL FEST

Proiectul „Highschool Band” a fost demarat de către Grupul pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare, în vara anului 2011. Coordonatori sunt muzicianul Mihai “Stuwie” Ursu, percuţionistul Emil Tănase, profesorul de chitară Viorel Teodoroiu şi trainerul de voce Eugen Brudaru. Evenimentul de căpătâi al proiectului este festivalul-concurs “Highschool Fest”, ajuns, iată, la cea de-a şaptea ediţie, ce se va desfăşura pe parcursul a două zile, vineri-sâmbătă, 11-12 aprilie 2014, în Club Doors.

Mă bucur să vă anunţ că, în acest an, voi face parte din juriul “Highschool Fest”, propunerea organizatorilor în acest sens împletindu-se în mod ideal cu dorinţa mea de a ajuta, prin orice mijloace îmi stau în putere, ca scena muzicală constănţeană să meargă mai departe.

Despre MAPEX MERIDIAN MR5255BQ

Seria Meridian se bazează pe succesul Mapex Maple și cazane de mesteacăn, care au fost complet reproiectate. Toba mare de 22″ x 16″, tomuri: 13” x 10” şi 12″ x 9″, cazan: 16″ x 16″, premier: 14″ x 5.5″.

Setul Meridian Birch MR5255BQ vine cu multiple dotări precum hardware seria Mapex 700, stative de cinel, pedală.

Din propria mea experienţă, pot spune că acest set este un model foarte versatil, potrivit oricărui gen muzical. Este un set perfect atât pentru toboşarii începători, cât şi pentru cei avansaţi.

Partenerii mei de la Fly-Music.ro sunt cei care fac posibilă prezentarea acestui set, fiind distribuitori exclusivi MAPEX pentru România.

Comentarii

comentarii