„Ma inteleg foarte bine cu Nicu Covaci”

Written by Catalin on . Posted in Noutati

Ionut John Micu - NIcu CovaciFormatia Phoenix a sustinut, saptamana trecuta, doua concerte la Constanta, atat in clubul de la malul marii care ii poarta numele, cat si la Maritimo Shopping Center. Bateristul trupei, Ionut Micu, a acordat cotidianului „Telegraf” un interviu in care a vorbit despre planurile pentru aceasta vara, atat separat, cat si alaturi de formatia cu care colaboreaza din anul 2004.

Reporter (R): Cum vi s-a parut atmosfera la cele doua concerte sustinute de grupul Phoenix la Constanta, saptamana trecuta?

Ionut Micu (I.M.): Eu cred ca publicul ar trebui sa spuna cum a fost, daca i-a placut sau nu. Eu m-am simtit extraordinar alaturi de colegi.

R.: Va pregatiti de o revenire, la malul marii, in acest weekend, cu prilejul Seawolves Bike Fest. In ce context ati primit invitatia de a participa la acest eveniment inedit?

I.M.: Prietenii mei, bikerii de la Seawolves, m-au rugat sa vin chiar si singur, deoarece nu am cum sa iau parte la acest eveniment alaturi de una din formatiile cu care colaborez, de genul Phoenix (n.r. care au alte angajamente). Am sa vin la festival, voi canta impreuna cu folkistul Silviu Covaci si ne vom aseza la un foc de tabara.

Citeste continuarea pe MetalHead.ro

Comentarii

comentarii

Trackback from your site.

Leave a comment